Kaikki muut oli konffassa ja minä tietysti koko juhannuksen töissä! Olin sitten joutilas hoiteleen eläimiä samalla... Eli Tiinalle tiedoksi tämä. Perjantaina olin aamuvuorossa ja sen jälkeen alustavasti suunnittelin että voisin ottaa Vilin käsittelyyn ja tehdä vähän talutusharjotuksia. Mutta olin tosi väsynyt kun pääsin töistä ja sitäpaitsi sato kaatamalla joten muutinkin suunnitelmia ja hain leffan ja ABC:ltä mässyä... Terveellinen valinta. :)
Kävin ruokkimassa hevoset ja annoin niille prixit ja täytin vesisaavit. Vili ei edelleenkään saanu syödä samalta kasalta mut sai olla rauhassa kumminkin. Ontui kyllä melko lailla, että ei sitä lenkille olisi voinu viedäkään. Sitten ruokin lampaat ja raahasin kanin häkin sinne pitkään heinikkoon vaan todetakseni että heinät liiskaantui sinne häkin pohjan alle, eikä se siitä mitään syötyä saanu! Keräsin sille ruohoja ja raahasin häkin takasin lyhyelle nurmikolle. Vein lampaille rehua ja keräsin ruohoo kanoille. Munia en kerännyt ku pelkään kanoja ihan älyttömästi!
Otin Pirren sisältä mukaani ja menin koirien kanssa katsoon elokuvaa. Illalla kävin taas ruokkimassa hevoset ja lampaat. Pirre nukkui mun kanssa.

Lauantaina heräsin myöhään, ruokin eläimet ja menin yhdeksi Vammalaan töihin. Illalla kympin maissa pääsin töistä ja kävin antamassa hevosille ruuat ja vedet. Laitumella oli rauha maassa. Katoin kanin ja ruokin kanat. Annoin niille jugurttia ja hepparehua ja täytin vesikanisterin. Yks kana karkasi, en uskaltanu pyydystää. Sinne se jäi nurmikolle... Vili ontu edelleen oikeestaan koko takapäätä. Tai ei varsinaisesti ontunut, vaan könkötti hassusti.

Sunnuntaina ei mitään uutta auringon alla, heitin aamuruuat eläimille 8 maissa ja pissatin Pirren. Sen jälkeen poistuin paikalta vietteleen sateista synttäripäivää.
-Anna-