Huhtikuun lopussa Sumu ja Liinu olivat talutushummina penkkimäen markkinoilta ja sieltä mukaan jäi kaksi heppatyttöä :) Tiia ja Mallu ratsastivat Sumun kotiin ja jäivät sille tielleen! Nyttemmin ollaan sitten yhdessä lenkkeilty melkein harvasen päivä ja itse oon ihan intoa piukassa kun pitkästä aikaa on taas innokasta lenkkiseuraa! Tiitikin kärryttelee mukana kun ehtii.

Osa hepoista sai kengät maanantaina viikko sitten ja loput kengitetään nyt perjantaina. Vilillä on vielä hokkikengät alla ja toisesta etusesta on kenkä lähtenyt joten aikas kiva saada uudet monot.

Mitäs muuta? Tiina madotti kaikki hepat viime viikolla. Eevamarille syntyi varsa, jättikokoinen harmaa ja karvainen, vähän aasin näköinen. Tammavauva. Hietasen Anne Mouhijärveltä kävi pitämässä meille tunnin pellolla, tuli tarpeeseen ja oli kiva tunti. Toivottavasti tulee toistekin! Sitten Tiina löysi kivan metsätien joka menee sinne Myönteelle päin ja oikaisee Marjajärven lenkistä varmaan 3 km pois, hauska juttu. Sumuisen kanssa käytiin se eilen koluamassa, Tiiti oli jalkapatikassa mukana.

Sitten... Öö... Niin, tytöt kokeilivat sunnuntaina hypätä minikokoista estettä Masalla ja Sumulla ja hyvin meni. Korkeutta varmaan kokonaiset 40 cm, että vaihtelevalla tyylillä yli mentiin mutta mentiin kumminkin! Kirjoitan taas kun kerkiän ja kuviakin koetan joskus napsia, näitä on varmaan tosi kiva lueskella joskus 10v. päästä!

-Anna-