No niin... Edellisestä kirjoituksesta onkin jo vähän aikaa, mutta nyt koitan taas elämältäni ehtiä kirjoittelemaan...
 Eli mitä hepoille kuuluu?
 No, Nitro on nyt ollut ajossa ja ratsain liikkeellä. Nyt otin tavoitteeksi pari kertaa viikossa. Viime viikko menikin hänen osaltaan nappiin. Ensin ajelin Annan kanssa noin neljän kilometrin lenkin. Siis niin, että ensin Anna ratsasti Liinulla mukana ja minä ajoin Nitrolla. Puolessavälissä vaihto ja tulimme kotiin. Lenkki oli oikein kiva. Liinu tosin oli vähän pahantuulinen ja otti kotiinpäin yhdet luvattomat laukat. Säikähti mukamas takana tulevia kärryjä. Ja pyh! Toisen lenkin Nitro meni myös kärryillä, sillä meillä kävi kymmenkunta lasta ajelulla. Itse en mahtunut kyytiin, joten tyydyin ohjailemaan vierestä. Anna lähti vielä varmistukseksi taluttelemaan, kun oli niin kallis lasti. Menimme noin vähän yli kilometrin, mutta lasti oli niin painava, että uskon siinä olleen urheilusuoritusta kerrakseen.
 Sitten se Liinu.. Liinu on nyt kengityksen jälkeen ollut kokoajan liikkeellä pari kolme kertaa viikossa. Se on mennyt kokoajan ratsain. Aika monella lenkillä on ollut mukana naapurin Annika sh-tammallaan, Susseliinalla. Laukan olen nyt saanut lopultakin muutaman kerran nousemaan. Kerran yksin kotiinpäin ja ylämäkeen, toisella kerralla Susseliinan takana, ja kolmannen kerran vahingossa kotiinpäin, kun tosiaan "pelästyttiin".. Enimmäkseen olemme menneet yli viiden kilometrin lenkkejä, ihan paria kertaa lukuunottamatta, kun huonokuntoinen Nitro tai sairaslomalainen Vili on ollut mukana.
 Ja Vili. Vilin sairasloma tosiaan loppuu kokonaan nyt ensi kuussa. Anna lopulta tuntui ihastuvan siihen, vaikka ehdin jo pelätä ettei se oikein miellytä. Alunperin kun ostin sen sitä silmälläpitäen, että olisi Annalle sopiva iso hepo. Haa! Yksi tavoite siis täynnä.
 Sitten meillä on nyt opetuksessa pieni poni, Briina. Hää on shettis. Nyt onnistuu jo ajohomma talutuksessa hyvin. Parin viikon sisään uskon, että päästään jo harjoittelemaan ilman aputaluttelijaa.. Briina on varmaankin uuteenvuoteen asti ja lähtee sitten kotiinpäin Lohjalle, ainakin alustavan suunnitelman mukaan. laitan tänne kuvia hepoista suunnattoman kuraisissa tarhoissa kun ehdin, mutta onpahan jutut nyt päivitetty!

2024656.jpg

Briina ja Nitro uivat kurassa.

1998719.jpg

Vili on nyt tämän näköinen...

1659618.jpg

Tämä alempi kuva on Vili tulopäivänään. Tai oikeastaan seuraavana aamuna, kuntosiaan ihan yöllä tultiin silloin kotiin.. Jalka alkaa olla ookoo. Tosin toistuvasti tuntuu keräävän nestettä. Tarvii pitää silmällä sitä..