Kirjoitanpa välillä itse meidän sähellyksiä.. äytiin päivällä Annan kanssa katsomassa hevosta, jos olisi ostettu meille. Mutta nyt taisin tulla siihen tulokseen että pelkään liikaa semmoista vanhaa jalkavammaa mikä sillä oli. Olis ollut ihan kiva opetusmestari mulle, kun en osaa oikeasti ratsastaa.

 Poikettiin samalla reissulla vimmulle kokemäellä. Sitten käytiin sikalaorjina astuttamassa muutama emakko. Olin luvannut naapurilleni käydä kokeilemassa voiko hänen kesähepallaan ratsastaa. Siellä oli suomenheppatamma varsoineen. Oli oikein ihana tamma. Kiltisti meni, ehkä vähän laiskasti. Varsa sensijaan tuntui olevan oikea vauhtihirmu! Se paineli pitkin peltoa kaameaa pukkilaukkaa! Anna meni myös sillä hepalla ja tykkäsi. Oli niiiin kivaa, kun oli semmoinen rauhallinen hepo eikä tullut mitään pukkilaukkoja!

 Manta lähti sitten myös.. Ikävä sitä tulee, olihan se meillä tosi kauan vuokralaisena. Se meni naapuriin nyt ensiksi kesähepan seuraneidiksi. Sieltä sitten jossain vaiheessa kotiin. Luvattiin mennä Annan kera sitten tekeen aitoja. Ja vastavuoroisesti Vimmu sitten tulee meille tekeen.

 Semmoisen samanmoisen hepan haluaisin kyllä itsellekkin, mitä kävin kokeilemassa ratsastaa. Niin kevyttä ja mukavaa kyytiä... *huokauss..*