Torstaina käytiin tosiaan kaikki siellä Mimmulla tunnilla. Ville ja Jyri meni eka ja minä, Vimmu ja Tiina sen jälkeen. Oli kiva tunti ja opin ainakin sen, että istunta on mennyt puskaillessa päin pyllyä. Ens viikolla jatketaan taas. Madotettiin hepat kans torstaina kesälaidunta varten.
Ai niin, torstaina tunnin jälkeen Manta palasi Tiitin tykö. Se oli vähän aikaa naapurissa kesäheppana ja meni sieltä astutukselle. El. lääkäri sen tutki ja totes ettei se saa varsaa joten turhan reisun jälkeen sitten Manta palas takaisin Liinun ja Nitron tykö.

Perjantaina mentiin piitkästä aikaa Marjajärven lenkki, kivaa! ;) Mira meni Nitrolla, minä Mantalla ja Tiiti Liinulla. Liinu meni ihanasti ja oli tosi rohkee, Manta oli kans kiva mutta sillä oli ihan JÄRKKY lännensatula joka oli liian kova eikä pysyny kunnolla paikallaan ja jalustinhihnat oli liian pitkät. En uskaltanu sit laukata sillä kun aattelin jos satula putoo. Mentiin pelkkää käyntiä ja vähän ravia  ja lenkki kesti 2 tuntia... Nitro taas poukkoili pukkilaukkaa niinkuin yleensä, mut onneksi Mira on semmoinen liimapylly että pysyy miten päin vaan kyydissä.

Tänään kävin Sarin ja Waldon kanssa lenkillä tosi pitkästä aikaa. Sari meni Nakki-lämppärillä ja mä sain Waldon ;) Waldo on maailman kiltein ja upein suomenhevonen. Unohtaa ihan että se on ori kun kaikki ylimääräinen sählinki puuttuu. Mentiin kiva lenkki, tosi paljon käyntiä ja laukkailtiinkin vähän. Waltsu on niin ihana kun uskaltaa päästellä miljoonaa eikä tuu mitään äkkipoukkia... Oli kivaa ja mennään taas joskus.

Kohta ollaan menossa Tiitin kanssa Jaanan polttareihin, haetaan se kotoa kolmen maissa ja suunnataan Tampereelle, missä treffataan loppu porukka ja jatketaan sitten siitä. Huomenna vois mennä käymään Vammalassa kun siellä on Satakunnan maakuntajuhlat. Ois kiva sielläkin ehtiä käväseen ees yhdessä kokouksessa :)