Perjantaina vihdoin tuli kengittäjä. Nitro oli kivasti mutta Liinu yritti takapäällä saada kengittäjän hengiltä. El.lääkäri kävi sen sitten rauhoittamassa niin takapäähänkin saatiin sandaalit. Tiina osti samalla ötökkämyrkyt ja matolääkkeet. Laitettiin Liinulle Coopersectiä, Nitrolle ei vielä ehditty.

Lauantaina kukaan muu ei ehtiny niin kävin sitten ajamassa Liinulla Talan lenkin. Oli virtaa ja hauska lenkki, kiltti polle :) Kotona päästin sen vapaaksi taas nurmikkoa leikkaamaan ja kannoin vettä laitumelle ja varusteet pois sillä aikaa.

Sunnuntaina satuloin Liinun ja lähdin sen kanssa kävelylle. Loppujen lopuksi taluttelin koko matkan vaikka ajattelin että kiipeän selkään jos väsähdän. Oli ihan sikamaisen kuuma!! Välillä pysähdyttiin totutteleen vihreeseen, sitten taas köpsyteltiin hiljaksiin eteenpäin. Kiltti humma, lykkäsi päänsä riimuun taas heti kun hain sen laitumelta. Päästin sen taas vapaaksi siksi aikaa kun hain varusteet, ja ruohopuskastakin se antoi heti kiinni! Lopuksi tehtiin vähän jalannostoharjoituksia kun oli kengittäessä niin tyhmä. Ihan kiltisti nosti ja piti jalkoja ylhäällä kun pidin paikallaan ja naputtelin "vasaralla" (harjan selkäpuolella). Takajalkoja ei oikein tykkää pitää ylhäällä muttei siinä isompia ongelmia kummiskaan ollut. Isot kehut kiltille pollelle ja taas nurmikkoa leikkaamaan siksi aikaa kun kannoin vettä ja heinää tarhaan.